Paste cu carne de vita si ciuperci

de laylalala in Vita, 15 Noi 2011 | 7631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 litru zeama de supa de carne
  • 200 ml vin rosu
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 200 ml smantana
  • 50 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
  • paste fierte, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de vita si ciuperci:

1.       Pune la fiert supa cu vinul rosu iar dup ace a dat in clocot adauga carnea de vita. Lasa la fiert la foc minim timp de 2 ore.

2.       Dupa cele 2 ore, topeste untul intr-o tigaie incinsa. Adauga ciupercile si caleste-le 5-6 minute. Adauga usturoiul, patrunjelul si cimbrul, amesteca si mai lasa 2 minute la prajit, amestecand.Adauga smantana si amesteca.

3.       Adauga ciupercile in cratita cu carne si amesteca. Adauga sare si piper, dupa gust. Incorporeaza amidonul dizolvat, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase. Lasa pe foc pana cand sosul se ingroasa apoi serveste totul cu paste. Enjoy! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de vita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mantî